WOLF WOLF

WOLF WOLF

Who’s afraid of Virginia Woolf?

15 | 14 | 12 | 7 EUR

Het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? is je wellicht bekend: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten, Nick en Honey, mee in een destructief psychologisch spel. Flor, Imke, Mitch en Naomi van WOLF WOLF waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ en rondden er in 2019 samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie in gezogen. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.

Bekroond met de jongerenjuryprijs op Theater Aan Zee 2019. Door de jury van het TheaterFestival 2020 verkozen tot één van de meest belangwekkende producties van 2019-2020.

“Als vier jonge acteurs aan het einde van hun opleiding bij wijze van masterproef Who’s afraid of Virginia Woolf? van Edward Albee spelen, verwacht je niet meteen een klein meesterwerk. Toch komt deze interpretatie aardig dicht in de buurt."

pzazz

 

Praktisch

Wanneer

vr 22 april - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info

credits

Van & met Flor Van Severen, Imke Mol, Mitch Van Landeghem, Naomi van der Horst
Tekst Edward Albee
Vertaling Gerard Reve
Coaching Jan Bijvoet, Jan Steen
Lichtontwerp- & techniek Gilles Pollak
Kostuum Marie Mignolet
Beeld Leontien Allemeersch

links

www.wolfwolf.be

inleiding

Gratis inleiding om 19.30 uur

 

MEER TIPS

Toneelhuis & Timeau De...
za 29|01 - GEANNULEERD
de.ploeg
do 10|02 - Koningskloote
tg STAN & de Roovers
za 19|02 - Infidèles
de HOE
vr 18|03 - De nieuwe man