de KOE

de KOE

The Courage to be Disliked ★ Beverse livestream

10 EUR

"De kans is groot dat de manier waarop wij de wereld zien en beschrijven zeker niet de enige juiste beschrijving van de werkelijkheid is. Maar wel de meest relevante. Want zoals wij naar de wereld kijken, zo zou iedereen dat willen doen. Iedereen wil rijk zijn."

Een puissant rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen: ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.

The Courage to be Disliked is een theatrale monoloog over idealisme en compensatie, over de vanzelfsprekendheid waarmee de wereld zich naar je vormt als je rijk en geprivilegieerd bent, en over wat daarbuiten aan werkelijkheid bestaat.

 

 

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht je niet aan een doorsnee livestream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman live stream making of show.
Met een camera als extra personage en Beveren als figurant, staat de KOE met een been op je stoep en met het andere op eigen podium. Het resultaat is een dynamische, multimediale voorstelling waarmee de KOE op haar typisch eigengereide wijze de rekbaarheid van begrippen als afstand en aanwezigheid uitdaagt.

Praktisch

Wanneer

vr 21 mei - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein
9120 Beveren

Meer info

credits

Tekst Willem de Wolf 
Spel Natali Broods 
Regie Peter Van den Eede   
Licht en decor Bram De Vreese   
Productie de KOE

links

www.dekoe.be

FAQ livestream