Scholen

NIEUW SEIZOEN 2021-2022:
Geldig reserveren kan enkel door middel van het reservatieformulier. Je bezorgt ons het formulier volledig ingevuld terug, ofwel persoonlijk, ofwel via post of mail. Reserveren kan vanaf 7 juni 2021 om 8 uur voor de Beverse scholen die aanwezig waren op het scholenoverleg en vanaf maandag 14 juni 2020 voor alle andere scholen. De inschrijvingen worden afgesloten op 1 juli 2021. Na de zomer kan u de vrije plaatsen opvragen en alsnog inschrijven.
Als uw reservatieaanvraag gehonoreerd kan worden, bezorgen wij het bevestigingsformulier begin september aan de directie van de school. 

CORONA PROTOCOL begin 2022
Zowel in de foyer als in de schouwburg zijn mondmaskers vanaf 6 jaar verplicht. Voor scholen wordt er geen Covid Safe Ticket opgevraagd.

 

Prijzen

  • kleuters en lager onderwijs: € 5 per leerling
  • secundair onderwijs: € 6 per leerling
  • workshops als omkadering: € 1 per leerling
  • films: € 3 per leerling
  • RASA of educatieve tentoonstellingen met workshop: €5 per leerling
  • andere tentoonstellingen: gratis
  • begeleid bezoek in tentoonstelling: € 60 / 33 
  • leerkrachten en andere begeleiders: gratis

Betaling

Betaling gebeurt per overschrijving na de voorstelling en nadat de school een factuur van Ter Vesten heeft ontvangen.

Annulering

De scholen ontvangen de bevestiging tijdens de eerste week van september. Van zodra de scholen het bevestigingsformulier hebben ontvangen, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, tenzij in geval van overmacht.  Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor de voorstelling wordt 50% aangerekend, tenzij de school zelf voor vervanging zorgt. Wanneer de annulering binnen de 30 dagen voor de voorstelling plaatsvindt, zullen wij het volledige bedrag aanrekenen.
Bij de reserveringsaanvraag geef je een raming van het aantal leerlingen op voor het volgende schooljaar. Deze raming kan kosteloos worden bijgestuurd tot 30 september. Na 30 september aanvaarden wij nog slechts een afwijking voor verantwoorde afwezigheid.

Schoolbrochure

Scholen die een gedrukte brochure wensen, kunnen deze afhalen aan de balie van Ter Vesten. U vindt alles ook online en u kan telefonisch of via mail meer informatie opvragen.

 

Bekijk schoolvoorstellingen

reservatieformulier word

reservatieformulier pdf

evaluatieformulier online

 

 

 

Versterk kunst en cultuur op school: zoek cultuurpartners, vraag projectsubsidies aan of neem gratis de bus naar een culturele bestemming. http://www.cultuurkuur.be