Scholen

Ter Vesten bouwt aan een nieuwe website, hierdoor is de informatie over de schoolvoorstellingen tijdelijk enkel in PDF of op papier beschikbaar.

 

Spoedig kan u het aanbod ook digitaal ontdekken.

 

NIEUW SEIZOEN 2022-2023:

Geldig reserveren kan enkel door middel van het reservatieformulier. Bezorg ons jouw voorkeuren via het formulier, ofwel persoonlijk, ofwel via post of mail. Daarna bezorgen wij het bevestigingsformulier aan de directie van de school. 

Prijzen 

  • kleuters en lager onderwijs: € 5 per leerling
  • secundair onderwijs: € 6 per leerling
  • workshops als omkadering: € 1 per leerling
  • films: € 3 per leerling
  • RASA of educatieve tentoonstellingen met workshop: €5 per leerling
  • andere tentoonstellingen: gratis
  • begeleid bezoek in tentoonstelling: € 60 / 33 
  • leerkrachten en andere begeleiders: gratis

Betaling

Betaling gebeurt per overschrijving na de voorstelling en nadat de school een factuur van Ter Vesten heeft ontvangen.

Annulering

De scholen ontvangen de bevestiging tijdens de eerste week van september. Van zodra de scholen het bevestigingsformulier hebben ontvangen, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk, tenzij in geval van overmacht.  Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor de voorstelling wordt 50% aangerekend, tenzij de school zelf voor vervanging zorgt. Wanneer de annulering binnen de 30 dagen voor de voorstelling plaatsvindt, zullen wij het volledige bedrag aanrekenen.
Bij de reserveringsaanvraag geef je een raming van het aantal leerlingen op voor het volgende schooljaar. Deze raming kan kosteloos worden bijgestuurd tot 30 september. Na 30 september aanvaarden wij nog slechts een afwijking voor verantwoorde afwezigheid.

Schoolbrochure

Scholen die een gedrukte brochure wensen, kunnen deze afhalen aan de balie van Ter Vesten. U kan ook altijd telefonisch of via mail meer informatie opvragen.

 

ONTDEK HET HIER:

2022-2023 SCHOOLBROCHURE

 

2022-2023 RESERVATIEFORM SCHOOLVRST.docx

2022-2023 RESERVATIEFORM SCHOOLVRST.pdf

 

evaluatieformulier online

 

 

 

Versterk kunst en cultuur op school: zoek cultuurpartners, vraag projectsubsidies aan of neem gratis de bus naar een culturele bestemming. http://www.cultuurkuur.be