Tickets kopen

Documenten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info ticketprijzen

AANGEPASTE TICKETVERKOOP OP 29/08 N.A.L.V. CORONAMAATREGELEN
Ticketverkoop per maand

Koop vanaf zaterdag 29 augustus 2020 vanop een veilige afstand via de website uw tickets voor het aanbod van september en oktober 2020. Vanaf oktober kunt u elke tweede zaterdag van de maand kaarten reserveren voor de voorstellingen en concerten van de maand nadien. Zo krijgt u steeds een actueel en volledig aanbod.

Dit seizoen bieden we evenwel geen abonnementen maar enkel losse tickets aan.

Veilig naar Ter Vesten
Achter de schermen worden er scenario’s bedacht, wordt er gemeten en signalisatie opgehangen. Zo kan er flexibel geanticipeerd worden op de actuele coronamaatregelen of wijzigingen in het programma. Voorafgaand aan uw evenement ontvangt u via mail telkens alle info over een veilige cultuurbeleving.
Wachtlijst
De beschikbare plaatsen zijn beperkt, maar geen nood. Meld u aan op de wachtlijst. Bij versoepeling van de coronamaatregelen, hoort u als eerste of er plaatsen vrijkomen. Via de website houden we u op de hoogte van aanpassingen in het programma
Hieronder vindt u informatie over de traditionele ticketverkoop tijdens vorig seizoen.

ABONNEMENTEN

Abonneevoorstellingen

Een overzicht van alle abonneevoorstellingen vindt u in het formulier Info abonnementen 2019-2020.

De abonneevoorstellingen zijn alle Ter Vesten-voorstellingen, uitgezonderd:

 • de familie- en filmvoorstellingen
 • sommige projecten.

U kan het abonnementenformulier gebruiken als persoonlijke voorbereiding voor het online reserveren van één of meerdere abonnementen of als handig overzichtsdocument indien u uw abonnement(en) via de balie bestelt.

De voorstellingen staan chronologisch opgesomd, precies zoals u ze bij het online reserveren zal zien staan.

 

Abonnementensysteem

Een abonnee moet voor minimum vijf verschillende abonneevoorstellingen een ticket reserveren.

Een abonnee kan per abonnement maximum 1 ticket per voorstelling reserveren [maar kan vanaf 19 juni per voorstelling wel bijkomende losse tickets bestellen aan abonnementstarief].

Per reservatie (online, balie) kan je voor maximum 6 personen (de hoofdabonnee en maximum 5 anderen) een abonnement reserveren.

De persoon die reserveert is de hoofdabonnee. De hoofdabonnee betaalt voor alle abonnementen die hij/zij reserveert en zal ook de tickets voor alle abonnementen ontvangen.  

Wie online reserveert, krijgt de kans om zelf zijn plaatsen in de zaal te kiezen (uiteraard binnen de nog beschikbare plaatsen).   

Iedereen die 26 jaar of jonger is geniet een bijzondere korting van 5 euro op het ABO-tarief (met een minimumprijs van 5 euro per ticket). Deze korting is zowel geldig voor abonnementen als voor losse tickets. Wie 26 jaar is of jonger en online een abonnement reserveert en betaalt, betaalt het normale ABO-tarief maar kan nadien, binnen de drie maanden na reservatie, aan de balie het verschil met het voordelige -26-tarief laten terugbetalen. Wie online reserveert maar aan de balie betaalt, betaalt meteen het voordelige -26-tarief.

 

Voordelen?

U wordt abonnee van Ter Vesten als u in één keer voor minstens 5 verschillende abonneevoorstellingen een ticket reserveert.

Als abonnee geniet u verschillende voordelen:

 • U geniet van het meest gunstige prijstarief (3 euro korting op de standaardprijs per voorstelling), ook voor losse tickets die u in de loop van het seizoen bovenop uw abonnement zou aankopen. Jongeren tot en met 26 jaar genieten zelfs 8 euro korting op de standaardprijs (met een minimumprijs van 5 euro per ticket).
 • Bovendien ontvangt u na betaling van uw abonnement een tegoedbon voor 1 gratis voorstelling. Deze tegoedbon kan u vanaf woensdag 11 september 2019 inruilen voor een gratis ticket voor een nog beschikbare voorstelling naar keuze waarvan de standaardprijs maximum 19 euro bedraagt. De tegoedbon is niet geldig voor de familievoorstellingen, de klassieke concerten, de poëzievoorstelling en sommige projecten. Het aantal gratis plaatsen per voorstelling is beperkt, snel reageren is dus de boodschap!

 

Online abonnement(en) reserveren

Ter Vesten werkt in het seizoen 2019-2020 met hetzelfde online ticketsysteem als het afgelopen seizoen. Dit systeem laat toe om van thuis uit, via de website www.tervesten.be uw abonnement(en) te reserveren, uw zitplaatsen te kiezen en – indien u dit wenst – onmiddellijk te betalen.

U kan ook voor familie, vrienden of kennissen reserveren vermits u per reservatie tot 6 abonnementen tegelijk kan kopen.

Om online één of meerdere abonnementen te reserveren hebt u een computer (of tablet of smartphone) met internetverbinding en een e-mailadres nodig.

Het werkt eenvoudig. Surf naar www.tervesten.be en klik op ‘KOOP ABO’. Het systeem leidt u eenvoudig en snel door de procedure. Na afloop krijgt u een bevestigingsmail met alle informatie.

Wie online betaalt en kiest voor print-at-home (1 per pagina of 4 per pagina), kan in principe zijn tickets onmiddellijk zelf afdrukken, behalve op 8 en 9 juni 2019. Wie op deze startdagen van de abonnementenverkoop een abonnement reserveert, ontvangt de ticketlink in de loop van de week daarop (week van 10-16 juni).

Wie verkiest om via overschrijving of aan de balie te betalen, ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie. Let wel: wie tussen 1 juli en 5 augustus 2019 online reserveert, kan bij betaalwijze uitzonderlijk niet ‘betalen aan balie Ter Vesten’ aanduiden! De balie van Ter Vesten is immers gesloten van 11 juli tot en met 4 augustus 2019.

Belangrijk voor rolstoelgebruikers: plaatsen voor rolstoelgebruikers kunnen NIET online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers nemen best telefonisch of via e-mail contact op met de balie van Ter Vesten.

 

Andere manieren om uw abonnement(en) te reserveren

Beschikt u niet over een PC noch over een e-mailadres? Dan hebt u 3 mogelijkheden:

 • Reserveer via derden: vraag aan familieleden of vrienden met een PC en e-mailadres om een abonnement voor u te reserveren. Wie online abonnementen reserveert, kan per reservatie tot 6 abonnementen kopen.
 • Reserveer via de balie: op 8 juni 2019 kan u aan de balie van Ter Vesten terecht van 10 tot 12 uur. Houd wel rekening met mogelijk lange wachtrijen! Vanaf 11 juni kan u aan de balie terecht tijdens de gewone openingsuren. Let wel: de balie is gesloten van donderdag 11 juli tot en met zondag 4 augustus 2019  (zomersluiting).
 • Reserveer telefonisch: telefonisch reserveren is NIET mogelijk op 8 juni 2019. Dit kan wel vanaf dinsdag 11 juni tijdens de gewone openingsuren op 03 750 10 00 (uitgezonderd tijdens de zomersluiting van donderdag 11 juli tot en met zondag 4 augustus 2019).

 

LOSSE TICKETS

Start verkoop losse tickets en tickets voor familie- en filmvoorstellingen: woensdag 19 juni 2019 om 8.30 uur.

Ook dit kan gemakkelijk online via www.tervesten.be.

Per reservatie kan u maximum 8 losse tickets per voorstelling bestellen.

Abonnees van Ter Vesten kunnen losse tickets aan voordelig abonnementstarief aankopen

Bij alle theater-, muziek-, humor- en circusvoorstellingen wordt een klein contingent tickets voorbehouden voor de losse ticketverkoop.  

 

Voordelen van online reserveren

Online reserveren kan u 24 op 24, 7 op 7.

U hoeft niet naar de balie van Ter Vesten te komen. U regelt alles gemakkelijk van thuis uit

U selecteert zelf uw zitplaats (bij voorstellingen met genummerde plaatsen), betaalt online en print uw ticket(s) af.

Wenst u liever via overschrijving of aan de balie te betalen? Of ontvangt u uw tickets liever via de post? Dit kan u eveneens allemaal bij uw online reservatie aangeven.

 

Wat hebt u nodig?

Noodzakelijk: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres.
Optioneel

 • indien u uw bestelling meteen wenst te betalen: betaalkaart (Visa of Mastercard) of gewone bankkaart en kaartlezer.
 • wie zijn tickets onmiddellijk wenst af te printen: een printer.

 

Wie kan zijn/haar tickets NIET online reserveren?

 • Rolstoelgebruikers: plaatsen voor rolstoelgebruikers kunnen niet online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers nemen best telefonisch of via e-mail contact op met de balie van Ter Vesten.
 • Groepen 8+: groepen bestaande uit meer dan 8 personen kunnen alleen telefonisch of via e-mail aan de balie van Ter Vesten reserveren.
 • Houders van een ‘Knipkaart’: wie over een ‘Knipkaart’ van Vlinders en C° beschikt en hiermee één of meerdere tickets voor een Pop & Top-familievoorstelling wil reserveren en betalen, moet contact opnemen met Rudy Van Driessche, tel. 03 296 67 76, popentop [at] vlinders [dot] be

 

Wie kan zijn/haar tickets wel online reserveren maar niet altijd online betalen?

Houders van een VT-pas en al wie met speciale betaalmiddelen wenst te betalen (Cultuurcheques, Geschenkbon Beveren…) kunnen probleemloos online reserveren maar moeten voor het betalen naar de balie van Ter Vesten komen. Alle informatie hierover vindt u in de hieronder vermelde handleiding.

Let wel: wie tussen 1 juli en 5 augustus 2019 online reserveert, kan bij betaalwijze uitzonderlijk niet ‘betalen aan balie Ter Vesten’ aanduiden! De balie van Ter Vesten is immers gesloten van 11 juli tot en met 4 augustus 2019.

 

Alle praktische info

Nog vragen? Neem dan contact op met de balie van Ter Vesten.

 

Enkele handige tips voor het online reserveren!

 • Noteer vooraf de datum en de naam van de artiest of groep waarvoor u één of meerdere tickets wenst aan te kopen. De voorstellingen worden online immers niet per genre maar in chronologische volgorde vermeld. Aan de hand van de datum en de naam vindt u de gewenste voorstelling(en) gemakkelijk terug.
 • Bent u reeds abonnee van Ter Vesten? Houd dan uw ‘individuele abonnementscode’ bij de hand. Met deze code kan u tickets voor bijkomende voorstellingen aankopen aan voordelig abonnementstarief.
 • Bent u abonnee van Ter Vesten en wenst u gebruik te maken van uw tegoedbon voor 1 gratis voorstelling? Houd dan uw ‘gratis voorstelling bij abonnement’-ticket met unieke code bij de hand. Met deze code kan u een gratis ticket voor een voorstelling reserveren. Let wel: het reserveren van een ‘gratis voorstelling bij abonnement’ kan pas vanaf 11 september 2019 en is enkel van toepassing op voorstellingen waarvan de standaardprijs maximum 19 euro bedraagt. De tegoedbon is niet geldig voor familievoorstellingen, de klassieke concerten, de poëzievoorstelling en sommige projecten. Het aantal gratis plaatsen per voorstelling is beperkt, snel reageren is dus de boodschap!

Tickets en abonnementen kunnen 7d/7d en 24u/24u via www.tervesten.be worden aangekocht.