Slow Pilot plays Jeff Buckley

Slow Pilot plays Jeff Buckley

17 | 16 | 9 EUR

Toen het iconische album Grace van Jeff Buckley in 1994 uitkwam, kon niemand voorspellen dat die tot op heden een generatie blijvend zou beïnvloeden.

Maar wie was Jeff Buckley? Waar haalde hij zijn inspiratie? Wat heeft hij tijdens zijn korte leven meegemaakt? En ook: wat heeft België met Buckley en Buckley met België? Dat kom je te weten in deze ‘live rockumentary’: een concert dat een uniek portret vormt van de man die met zijn versie van Hallelujah Cohen haast deed vergeten.

Pieter Peirsman wekt met akelige precisie de stem van de betreurde zanger tot leven. Met achter zich een bende 90’s kids die elk op hun manier begeesterd waren door deze zingende engel. Maar er is méér: presentatrice en muziekfreak Sofie Engelen loodst je door het verhaal achter de artiest aan de hand van videofragmenten en anekdotes van mensen die destijds zijn pad hebben gekruist.

Wie z’n ogen sluit, waant zich zo terug in de wilde jaren ‘90!

 

 

Praktisch

Wanneer

vr 7 mei - 20u00

Waar

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

 

Ticketverkoop start op zaterdag 14 november om 10.00 uur.

Meer info

Credits 

Met Pieter Peirsman (zang, gitaar), Maarten Van Mieghem (bas, backing vocals), Davy Deckmijn (drums), Toon De Coninck (gitaar, backing vocals), Sofie Engelen (freelance presentatrice & muziekfreak)

Links

www.slowpilot.be

MEER TIPS

Sophia Ammann plays Leonard...
wo 25|11
Tutu Puoane & Rebirth::...
vr 05|03 - Geannuleerd
Dylan 80
do 27|05 - Geannuleerd