Feest 25 jaar Ter Vesten

Feest 25 jaar Ter Vesten

Gratis toegang

FEEST MET ONS MEE OP ZATERDAG 25 JUNI!

Kom op zaterdag 25 juni mee feesten in het park Cortewalle, maak kennis met het aanbod van het nieuwe seizoen en geniet van een hapje en een drankje!
 

  • vanaf 14.30 uur tot 18.30 uur: randanimatie voor de hele familie

Clodette & Odette maken van elk gelaat een kunstwerkje + kids kunnen beeldhouwen met Superjurjen.

 

Zannemie en de bende, dat zijn 5 muzikanten, een stuk of 10 instrumenten en hilarische, schattig, spannende liedjes voor het grote en kleine kind (in u). Om te luisteren. Om mee te zingen. Met de billen te wiebelen en wie weet wel een dansje te wagen.

 

  • 19.00 uur: Academische zitting - schouwburg

Reserveer hier uw plaats voor de plechtige viering van onze 25ste verjaardag in de schouwburg om 19 uur. Iedereen is welkom op dit plechtig moment!

 

Monsieur Fernand – gevormd rond de oorspronkelijke blazerssectie van Lady Linn and Her Magnificent 7 – brengt traditionele jazz en blues van Louis Armstrong, Fats Domino en de funky stuff van The Meters in een New Orleans-stijl.

Praktisch

Wanneer

za 25 juni - 14u30

Waar

Park Cortewalle
Zwarte Dreef 2
9120 Beveren

credits

  • ZANNEMIE EN DE BENDE

Annemie Van Daele zang, viool en apenkuren Steven van Gool zang, gitaar, ukelele en smoelenwerk Angel Cálvo Perez trompet, zang, toeters en bellen Jef De Smedt drum, percussie, zang en aardverschuivingen Katrien Bos contrabas, zang en ordehandhaving
 

  • MONSIEUR FERNAND

Yves Fernandez trompet & zang Tom Callens klarinet Marc De Maeseneer bariton saxofoon Filip Vandebril contrabas Frederik Heirman trombone Bart Vervaeck gitaar Lionel Beuvens (vervangt Frederik Van den Berghe) drum
+ Very Special Guest